Hatice Isitan (42 jaar) versterkt de administratieve afdeling in drukke tijden

Foto Hatice Isitan

Einde augustus is Hatice bij Roseboom komen werken als administratief medewerkster.Hun afdeling Administratie had versterking nodig in verband met extra werkzaamheden door de komst van een nieuw automatiseringssysteem.

Roseboom heeft toen een vacature uitgezet via Werkreturn De Vallei B.V. Via nauwkeurige zoektocht heeft Werkreturn De Vallei B.V. contact gezocht met de gemeente Ede om Hatice voor te stellen bij Roseboom. Er was een goede klik en al snel werd besloten dat Hatice een welkome aanvulling op het team van Roseboom is.

Hatice heeft tot 2011 gewerkt als administratief medewerkster bij Woonstede in Ede.  Door een zenuwbeklemming in beide handen raakte zij in de ziektewet. Zij moest tweemaal geopereerd worden en bleef hierdoor een tijd uit de running. Vanuit de ziektewet is zij eerst de WW en daarna de bijstand ingegaan.

Ondanks het feit dat ze veel solliciteerde, kwam ze niet aan een nieuwe baan. Nu werkt ze voor 24 uur op de afdeling Administratie, hetgeen heel goed bevalt. ‘Het is heerlijk om weer aan het werk te zijn, de baan sluit mooi aan bij mijn achtergrond. In het begin was het spannend en erg wennen, je wilt het allemaal zo goed doen.  Nu heb ik mijn draai gevonden.  Ik voel me prettig op de afdeling, er is een leuk contact met de collega’s. Ten behoeve van het nieuwe automatiseringssysteem voer ik veel gegevens in, dit een secuur werk dat focus en concentratie vergt’. 

Teo Droogendijk, hoofd van de afdeling Administratie, is erg blij met de komst van Hatice:  ‘Na de inwerkperiode pakt ze de diverse taken goed op, waardoor ze een waardevolle kracht is op de afdeling.’

Logo Header Menu